HTML

WoT prémium tankok

Friss topikok

Címkék

105lefh18b2 (2) amerikai (2) arty (2) at-15a (1) cheat (1) churchill (5) dicker max (2) e-25 (1) elc amx (1) excelsior (1) farmolás (2) fcm36 pak40 (2) fcm 50t (1) is 6 (1) jagdtiger 8.8 (1) kereset (3) közepes (1) kv 5 (2) light (4) löwe (3) lpt (1) ltp (1) m22 (1) m3 light (1) m4a2e4 (1) m60 (1) matilda (3) matilda black prince (1) német (1) panther/m10 (1) prémium tank (28) pziv-s (1) pz 38h 735f (1) pz v/iv (1) ram ii (1) s35 (2) sexton (1) su-100y (1) su12244 (1) superpershing (1) t-34-3 (1) t14 (3) t1e6 (1) t2 lt (1) t34 (1) td (2) tetrarch (2) tier 10 (1) tier 2 (1) tier 3 (2) tier 5 (1) tier 7 (1) tier 8 (3) TOG II* (1) type 59 (1) t 127 (1) t 15 (1) t 25 (5) t 34 (4) valentine (1) Címkefelhő

T1E6 Amerikai tier 2-es könnyű prémium tank

2013.07.10. 17:48 foronghy

A T1E6 egy amerikai tier 2-es könnyű prémium tank.

shot_272.jpg

A T1E6-ot 2012 karácsonyára adta a Wot minden játékosnak egy plusz garázshellyel együtt. Jelenleg már nem megvásárolható de volt egy időszak amikor 750 aranyért meg lehetett venni.

shot_276.jpg

Nevével ellentétben a T1-re nem hasonlít, attól eltérően egészen tank formája van. A döntött első homloklemez jót sejtet de a többi része még nincs áramvonalasítva.

160 életerő pontja van ami a tier 2-es kategóriában a felső harmadba sorolja. Szüksége is lesz rá mert a többi összetevője átlagon aluli.

Páncélzata a törzsön 15/6/6mm, a tornyon 12/6/6mm ami elég gyenge de ne feledjük ez egy könnyű tank, nem ő kapja és osztja a nagy pofonokat, neki más lenne a feladata.

A fentiekhez igazodik a torony mely tier 1-es és a lánctalp mely szintén ebbe a kategóriába tartozik. Itt már egy kicsit nehezebb elfogadni mert a lánctalp az egyik legfontosabb részegysége egy felderítőnek hiszen ettől függ az elérhető gyorsulás.

Motorban igazán jó, egy tier 4-es 244 lóerős monstrumot építettek bele. Kár hogy a lánctalp miatt ennek erejét csak hosszú nekifutás után, vízszintes talajon tudja kihasználni és persze fordulni sem szabad vele ilyenkor. Az újabb alacsony szintű tankok közül például a német Pz I. vagy a Pz II. simán otthagyja pedig azoknak papíron jóval kisebb motorjuk és alacsonyabb végsebességük van.

Az ágyú az egyik legfájóbb pont, mely ugyancsak tier I-es. A 25-41-es átütéssel és a 23-38-as sebzéssel még tier 2-es osztályban sem büszkélkedhet de könnyű tank lévén gyakran sorolja tier 3-asok közé. Itt teljesen esélytelen, kár is bárkivel kiállni mert biztos hogy alul marad. Öröm az ürömben hogy sorozatlövő, 5 másodperc alatt tölt be 5 töltényt majd azokat 0,5 másodpercenként képes kilőni, és ezekből 80 darabot vihet magával.

shot_275.jpg

Másik (sokadik) beépített korlát hogy a vásárolható kiegészítők száma is korlátozott illetve olyan horrorisztikus az ára hogy nem éri meg. A javítódoboz illetve a célzásszűkítő jó lenne de 500.000 kreditért darabját csak a bolond veszi meg. Az optika és a teleszkóp lehet hasznos lenne de azok szintén ilyen ára ugyanígy elrettentő.

Még egy szó a legénységről hiszen prémium tank lévén ide bármelyik amerikai legénységet betehetnénk képezni de az hogy csak hárman férnek be ezt is értelmetlenné teszi.

shot_273.jpg

A lőszer 0 kreditbe kerül, ami egészen különleges hiszen ez az egyetlen prémium tank mely ilyen jellemzővel rendelkezik! Bátran lövöldözhetünk bármerre mert itt most tényleg ingyen van. Az arany lőszer viszont 800 kredit ami horror ár mert egy tárba 5 darabot tesz bele vásárláskor, igaz később csak annyit pótol amennyi elfogyott.

Javítása 400 kredit körül mozog.

Mennyit lehet vele keresni?

Keveset, egy átlagos kör 3 - 8.000 kredit közötti bevételt hoz, de még a legjobbak sem haladják meg a 10.000 kreditet. Ezen utóbbiból szökőévenként sajnos csak egy-egy fordul elő. Egy sima "mezei" tier 4-5-ös tank (melyet még a leglustább játékosok is elérhetnek 2 hét alatt) ennek többszörösét hozza.

Megéri megvenni? NEM

Itt ez elég költői kérdés de tapasztalatom szerint akiknek volt azok sem használták soha. A vele kapott garázshely sokkal többet ér mint maga az ajándék tank. Aki megtartotta az sem nagyon megy vele mert egyszerűen nem éri meg időt áldozni rá.

Mennyire jó vele játszani?

Egy szóval kifejezve, semennyire. Amire alkalmas lenne azt nem tudja, másra nem használható. Még a saját tier osztályában sem tud mihez kezdeni de az MM tier 3-ba is berakja ahol abszolút esélytelenként indul. Felderítőként egy (igaz tier 3-as de találkozni fogunk vele) Pz I C a maga 79 km/órás sebességével egyszerűen körbeszaladja úgy hogy közben még meg sem tudjuk sebezni. Maga a játék sem kíván meg ilyen alacsony szintű felderítőt hiszen tier 2-3 szinten még ott tart a játékosok nagy része hogy elindul az ellenfél irányába és akit meglát azt lövi. Igényük sincs rá hogy jelezzük ha jön valaki és ha mégis megtesszük az sem érdekel senkit.

A T1E6 egy felderítőnek lassú, nehezen irányítható, senkit sem sebző ágyúval és figyelmen kívül hagyható vastagságú páncélzattal felszerelt ajándék tank. Használhatósága a nulla felé konvergál, nem véletlen hogy a játékban alig találkozni vele. Inkább vicc ez mint komoly ajándék de ha annak vesszük az első csata után akkor is olyan lesz a képünk mintha citromba haraptunk volna.

1 komment

Címkék: amerikai light t1e6

A bejegyzés trackback címe:

https://hacl.blog.hu/api/trackback/id/tr415399298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stieger 2013.07.19. 18:41:31

Valóban nem egyszerűen játszható szerkezet. Tapasztalatlan kezekben tényleg csak ingyen frag.

Se látótáv, se kivételes mozgékonyság, az ágyúja meglehetősen gyenge, távolra (300+ m) használhatatlan, páncélzat gyakorlatilag nincs...
Ez inkább csak egy kis kabalatank, ajándék. Én is csak ritkán tolom ki a garázsból. De ritkasága miatt nem válok megtőle.

Egy trükköt lehet vele megjátszani; olyan ellenségre támadunk, aki éppen mással van elfoglalva, vagy már messziről látjuk rajta, hogy szegényke elég tehetetlen még a játékban, így egy face-to-face párbajt is meg tudunk nyerni ellene. Gyorsan letámadni, bele ereszteni a tárat, vissza fedezékbe.(szakaszban ügyesebben meg lehet oldani ezt a "munkamegosztást", mint egyéniben)

A kezdőkre még jellemző, hogy általában egyesével "szeretnek" támadni, ritkán mozognak összehangoltan, ha netán mégis megindul a lemming vonat, akkor meg ész nélkül lőnek mindenfelé. Ebből a szempontból ez a tank előnyös olyan helyzetekben, ahol kulcspozíciót szeretnénk elfoglalni - és megtartani míg lassan feleszmélnek a csapattársak (mines domb például). Kettes szinten majdnem minden tank megvan egy tárból, így lehet állni egy ideig az egyesével támadok "rohamait".

Tény... nem a legjobb "sealclubber" tank. Tapasztaltabbak ritkán választják, mert igen behatároltak a képességei. Kezdő játékosokat bármivel lehet aprítani - így ezzel is. A gond ott kezdődik, mikor valami erősebbet kellene leküzdeni; ellenséges tapasztalt játékost (általában jó tankkal; T18, Tetrarch divatosak) vagy sajátunknál nagyobb, 3as tankot. Itt szokott elvérezni szegény T1E6.
süti beállítások módosítása